Werkzaamheden rondom de praktijk!

Vanwege werkzaamheden op en rond de Aert van der Goesstraat zijn er aangepaste routes als u met de auto of de fiets naar ons toekomt. Kijk voor de routes op www.denhaag.nl/presidentkennedylaan

De gemeente maakt 2 kruispunten op de President Kennedylaan verkeersveiliger. Voetgangers en fietsers kunnen straks beter oversteken. Het gaat om de kruising Houtrustweg – Houtrustbrug – Conradkade en de kruising Aert van der Goesstraat – Valeriusstraat. Wij blijven bereikbaar, maar houdt u rekening met andere rijroutes als u met de auto, motor of fiets komt. 

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden 

  • De Aert van der Goesstraat is van 15 oktober tot en met 9 november afgesloten en de Valeriusstraat is van 18 november tot en met 1 december. Er geldt dan een omleidingsroute. 
  • Overdag zijn er op de President Kennedylaan in beide richtingen rijstroken open. Als er in de avond en nacht wordt gewerkt aan de President Kennedylaan is er altijd 1 rijstrook open per richting.
  • De inritten naar parkeergarages en parkeerterreinen blijven toegankelijk. Voor de toegang van de parkeergarage en het parkeerterrein aan de Aert van der Goesstraat geldt dat deze op enig moment voor 1 dag beperkt bereikbaar zijn. Hierover ontvangen eigenaren tijdig meer informatie. 
  • Voor fietsers en voetgangers geldt er soms een korte omleiding. Dit staat aangegeven op de borden op de weg. 

Aanpassingen kruising Aert van der Goesstraat – Valeriusstraat

  1. In plaats van een fietsstrook op de weg, komen er vrijliggende fietspaden en aparte oversteekplaatsen. 
  2. De bushalte op de Aert van der Goesstraat krijgt een andere indeling. 
  3. Bij de Cornelis de Wittlaan komen oversteekplaatsen voor voetgangers. 
  4. De rijstroken krijgen een andere indeling.

Waarom deze werkzaamheden?

Den Haag groeit. Het aantal inwoners neemt toe en de stad verwelkomt steeds meer bezoekers en bedrijven. Om mee te groeien met de tijd moet de stad zich blijven vernieuwen. En net als elke andere stad heeft Den Haag ook onderhoud nodig. Daarom blijft de gemeente flink investeren in openbaar vervoer, fietsvoorzieningen, veilige wegen, bruggen en tunnels. En prettige wijken met voldoende parkeerplekken. Zo blijft Den Haag een aantrekkelijke, internationale stad waar mensen snel en veilig de belangrijkste plaatsen kunnen bereiken. We vragen uw begrip en uw geduld voor de overlast die alle werkzaamheden met zich meebrengen.

Vragen? 

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager Bart de Haan per e-mail pres.kennedylaan@denhaag.nl of telefonisch via 06 50 05 76 83.