Wanneer je verzekerd bent voor tandheelkundige kosten kunnen we, indien je dit wenst, bij een groot deel van de verzekeringsmaatschappijen uw nota rechtstreeks declareren. Vaak voor een gedeelte of geheel. Bij een gedeelte van een declaratie ontvangt je het restgedeelte via ons factoringbedrijf: Infomedics

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

 

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kun je veel zaken snel een eenvoudig regelen. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kun je zaken regelen op een tijdstip dat voor jouw het beste uitkomt.

Wil je een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij je aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

 

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kun je een betalingsregeling treffen. Dit kun je eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

 

Status van je betaling controleren

Ga naarwww.infomedics.nl. Je treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of je rekening is betaald.

 

Overige vragen

Heb je een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat je daar al het antwoord vindt op jouw vraag.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900

E-mailadres: rekening@infomedics.nl

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.