Je kunt jezelf en/of je gezin als nieuwe patiënt online aanmelden door je gegevens onderaan deze pagina in te vullen. Hierna nemen wij telefonisch contact met je op of ontvang  je van ons een email voor het inplannen van een eerste afspraak. Eerst een afspraak maken om de praktijk te bezoeken voor een kennismaking kan natuurlijk ook.

De eerste afspraak bij de mondhygiëniste duurt circa 45 min tot 60 minuten. De mondhygiëniste inventariseert wat er precies moet gebeuren en bespreekt dit met je. Zij geeft je tips en advies. Mocht je een uitgebreidere behandeling nodig hebben, dan bespreekt ze met je de kosten en de inhoud van de behandeling. Vooraf ontvang je een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met je kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.

De eerste afspraak bij de mondhygiëniste voor je kind duurt 30 tot 45 minuten. Ook hier inventariseert de mondhygiëniste wat er precies moet gebeuren. Zij handhaaft het gewoon gaaf stappenplan dat er voor moet zorgen dat je kind op een bewuste manier leert poetsen en ervoor zorgt dat er tot 70% minder gaatjes ontstaan. Daarnaast geeft zij uiteraard tips en advies afgestemd op onze “kleine” bezoeker. Vooraf ontvang je een gezondheidsvragenlijst voor je kind, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met je kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.