kristel-large

 In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na een jaar werkzaam te zijn geweest bij een algemene tandartspraktijk, heb ik me aangesloten bij een maatschap van meerdere mondhygiënisten. Dit heb ik 10 jaar lang met veel plezier gedaan.

Hierna heb ik 2 jaar lang als freelancer gewerkt en heb zo meer ervaring opgedaan binnen verschillende praktijken. Totdat ik eind 2012 BRUSH! ben gestart. Na 3,5 jaar waren we zo gegroeid dat het tijd was voor uitbreiding. Hierdoor veranderde ook onze naam: BRUSH! Mondzorg.

In de afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op de parodontologie, hiermee heb ik de meeste affiniteit. Ik vind mijn werk erg leuk en probeer dit ook uit te stralen, waarmee ik hoop dat dit je behandeling prettiger maakt. In jouw behandeling probeer ik rust te brengen en neem ik voldoende tijd.

Daarnaast heb ik een cursus angstbegeleiding gevolgd. Waarmee ik je daadwerkelijk tools en tips kan geven tijdens je behandeling. Dus…heb je angst? Laat het ons weten en je krijgt bij je eerste bezoek een intake toegespitst op je angst. Ik begeleid en help je graag tijdens je behandeling.

Daarnaast sta ik als mondhygiënist ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM).

Maak een afspraak