U kunt uzelf en/of uw gezin als nieuwe patiënt online aanmelden door uw gegevens onderaan deze pagina in te vullen. Hierna nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een eerste afspraak. Eerst een afspraak maken om de praktijk te bezoeken voor een kennismaking kan natuurlijk ook.

Momenteel nemen we geen nieuwe patiënten voor de tandarts aan. Nieuwe patiënten voor de mondhygiëniste kunnen zich wel aanmelden.

De eerste afspraak bij de tandarts duurt circa 20 minuten. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig is, maken we röntgenfoto’s van het gebit. Dit om de status van uw gebit zo nauwkeurig mogelijk vast te kunnen stellen.

De eerste afspraak bij de mondhygiëniste duurt circa 45 min tot 60 minuten. De mondhygiëniste inventariseert wat er precies moet gebeuren en bespreekt dit met u. Zij geeft u tips en advies. Mocht u een uitgebreidere behandeling nodig hebben, dan bespreekt ze met u de kosten en de inhoud van de behandeling. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.Ik kom voor de mondhygiënistIk ben doorverwezen