Wanneer u verzekerd bent voor tandheelkundige kosten kunnen we, indien u dit wenst, bij een groot deel van de verzekeringsmaatschappijen uw nota rechtstreeks declareren. Vaak voor een gedeelte of geheel. Bij een gedeelte van een declaratie ontvangt u het restgedeelte via ons factoringbedrijf: Infomedics

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota ́s uitbesteed aan infomedics. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.
Vanaf 20-07-2016 is infomedics gestart met digitaal factureren.

In plaats van een factuur per post kunt u een e-mail met een betaallink ontvangen. In die e- mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op infomedics kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via eenmalige automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op infomedics kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Als u niets doet ontvangt u automatisch een factuur via de post. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Heeft u vragen? Op de website van infomedics staan veelstelde vragen. En anders kunt u contact opnemen met de Servicedesk van infomedics via 036 20 31 900. (€ 0,35 per gesprek).